Wimpers_one_by_one_lashes_2

Wimpers

Wimpers_one_by_one_lashes_2

Wimpers_one_by_one_lashes_voor_na

Wimpers

Wimpers_one_by_one_lashes_voor_na

Wimpers_one_by_one_lashes_voor_na_2

Wimpers

Wimpers_one_by_one_lashes_voor_na_2

Wimpers_one_by_one_lashes_voor_na_3

Wimpers

Wimpers_one_by_one_lashes_voor_na_3

Wimpers_one_by_one_lashes_3

Wimpers

Wimpers_one_by_one_lashes_3

Wimpers_one_by_one_lashes

Wimpers

Wimpers_one_by_one_lashes

Voor alle dames die het zat zijn om elke dag hun mascara aan te brengen en vervolgens weer te verwijderen zijn wimperextensions de perfecte oplossing! Iedere ochtend even doorkammen en u ziet er weer stralend uit! De wimperextensions worden in onze salon met de 'one by one' techniek aangebracht. De extensions zijn er in verschillende lengtes en diktes. Voorafgaand aan uw behandeling kunt u samen met de wimperstyliste kijken wat het beste bij uw ogen past. U kunt uw wensen doorgeven en de wimperstyliste kijkt of dat mogelijk is. De reden dat de wimperstyliste eerst kijkt of uw wensen mogelijk zijn is omdat het belangrijk is dat we uw eigen wimpers niet beschadigen. De ene persoon heeft lange en dikke wimpers van zichzelf en die kunnen meer gewicht verdragen dan iemand die korte en dunne wimpers heeft.

techniek

Bij de one by one techniek wordt er 1 extension op 1 natuurlijke wimper aangebracht en zorgt voor een mooie natuurlijke uitstraling. Voordat de wimperextensions geplaatst worden plakt de wimperstyliste eerst de onderste wimpers af. Dit voorkomt dat de onderste wimpers en de bovenste wimpers aan elkaar plakken. Na het afplakken van de wimpers moet u de ogen voor een langere tijd sluiten. Denk hierbij aan 1,5 uur. De styliste werkt met 2 soorten pincetten en een borsteltje die u aan het einde van uw behandeling mee mag nemen. Met 1 pincet pakt de styliste de wimperextensions en met het andere pincet spreidt de styliste de wimpers zodat zij de extension gemakkelijk op uw natuurlijke wimper kan plaatsen. De wimperextensions worden ongeveer 1/1,5 mm van de wimperrand af geplaatst. De lijm kan hierdoor niet in contact komen met de huid en de natuurlijke wimper kan dan gewoon door groeien. Na het plaatsen van de wimpers zal de styliste een luchtpompje gebruiken om de lijm uit te laten harden.

opvullen

De natuurlijke wimpers groeien in 3 fases. In de eerste fase bereidt de follikel zich voor om een haartje te laten groeien. In de tweede fase groeit het haartje en in de laatste fase is de wimper volgroeid en zal na enkele dagen uitvallen. Ieder haartje zit in een andere fase en daarom hebben we dus wel altijd wimpers! Omdat de natuurlijke groei van de wimpers verder gaat na het plaatsen van de wimperextensions zullen er dus wimpers uitvallen. Het is daarom nodig dat u de wimpers iedere paar weken op laat vullen. Hoeveel weken u daarvoor nodig heeft hangt er van af hoe snel de wimpers uitvallen en wanneer u het nodig vindt.

nazorg

Het is belangrijk dat u geen olie producten in de buurt van de wimpers gebruikt. De olie zorgt ervoor dat de lijm oplost en dan verliest u dus sneller uw wimperextensions. Ook is het van belang dat u de eerste 24 uur de wimpers niet nat maakt zodat de lijm genoeg tijd heeft om goed uit te harden. Wanneer u de wimpers zat bent en eraan begint te trekken verstoort u de natuurlijke groei van de wimpers en hebben uw wimpers gemiddeld 8 (!) weken nodig hebben voor ze weer groeien. Doe dit dus niet! U kunt in onze salon ook uw wimpers laten verwijderen met een speciale remover die de lijm laat oplossen waardoor de natuurlijke wimpers niet beschadigd worden.

FAQ

Q: Zijn wimperextensions schadelijk voor de wimpers?
A: Nee! Wanneer u een ervaren styliste heeft en u haar adviezen opvolgt zullen de wimpers niet beschadigen. Het trekken aan de wimpers zorgt wel voor beschadiging dus doe dat vooral NIET.

Q: Met welke producten werken jullie?
A: Wij werken met de producten van NEICHA.

Prijzen

  • Opvullen
  • binnen 1 week € 15
  • binnen 2 weken € 20
  • binnen 3 weken € 25
  • na 4 weken rekenen wij een nieuwe set
  • verwijderen € 5
  • Maak een afspraak

Contact

Spijkenisse, NL

0181 - 700202


Afspraakformulier

Made with ♥ in Holland © Just Ink About It by Marcel Vermeer